Et godt og velfungerende skole/hjem samarbejde er en forudsætning for elevernes læring og trivsel. Vi forsøger løbende at optimere kvaliteten i samarbejdet og informationen til forældre. Her er nogle eksempler:

Månedlige nyhedsbreve
Hver måned - den første mandag i måneden - udsender vi et samlet nyhedsbrev til alle skolens forældre. Nyhedsbrevet indeholder tekst og billeder med spot fra skolens hverdag, adviseringer om kommende begivenheder, appeller til forældre, elevproduktioner med meget mere.

Skole/hjem samtaler over (næsten) hele året
På Højvangskolen kan du som forældre i perioden 1. september til 1. juni selv booke dine samtaler med lærerne, og du bestemmer selv, hvilken lærer, du ønsker at tale med! Alle lærere sidder klar hver anden onsdag i tidsrummet 16.00-17.30, og du kan booke en tid via forældreintra. Hvis vi synes, vi har brug for at tale med dig om dit barns læring og trivsel, kan vi også booke dig. Fleksibelt, dynamisk, behovsstyret.

Vores vigtigste samarbejdspartner
Dit barn - vores elev lærer kun og allermest, når barnet oplever, at vi voksne samarbejder. Vi kan ikke altid være enige, men hvis vi husker, at både forældre og skole vil dit barn det bedste, bør det lykkes. Vi har i den forbindelse 10 gode råd, som understøtter dit barns læring. Du kan som forældre give optimal støtte til dit barns skolegang, hvis du blandt andet følger disse råd:

1) Sørg for mad og søvn
2) Mød frem i skole og til tiden