Velkommen til Center SFO

Centerklassernes SFO er et fritidstilbud for de elever i centerklasserne som er tilmeldt SFO’en.

 

SFO’en har åben:

Man-tors: 6.30-7.50 og 14.00-16.45

Fre: 6.30-7.50 og 14.00-16.15

SFO'en er opdelt i to afdelinger:

Børnene i indskolingen går i SFO i I-huset.  SFO’en starter hver dag kl. 14.00

Børnene på mellemtrin og udskolingen går i SFO i M-huset. Her starter SFO’en kl. 15.00 man, tirs og onsdag samt kl. 14.00 torsdag og fredag.

Fredag er alle SFO børn samlet i I-huset.

Hver dag når SFO’en starter, samles børnene i fællesrummet. Her bliver de præsenteret for dagens aktiviteter, og har mulighed for at melde sig på en aktivitet.

Der bliver hver uge lavet en aktivitetsplan som kan læses på tabulex. På den måde har man som forældre mulighed for, at tale med sit barn omkring de aktiviteter der tilbydes i SFO’en.

 

Det pædagogiske arbejde i Center SFO’en skal danner rammen for en meningsfuld og indholdsrig fritid, med udgangspunkt i børnenes behov, interesser og erfaringer.  

Vi mener at det er vigtigt at børnene trives og har tid til at fordybe sig i de aktiviteter de finder spændende, og får mulighed for at udfolde deres fantasi og kreativitet.

SFO'en er et frirum med indhold, retning og mening.

 

Læs mere om hverdagen og mål for SFO’en  nedenfor.

Læs mere om Skole Fritids Ordningen og takster og tilskud på Horsens Kommunes hjemmeside, hvor du også kan ansøge om en plads i SFO'en, eller udmelde dit barn via digital pladsanvisning.