Velkommen til Højvangskolen

Høj faglighed, Høje ambitioner, Højt til loftet

Du er nu på Højvangskolens hjemmeside. Vi håber, du har tid og lyst til at tage en rundtur på vores skoleport – uanset, om du er forældre, elev, mulig ansøger eller bare nysgerrig på vores skole og skolehverdag.

Højvangskolen er en velfungerende og attraktiv folkeskole beliggende i den sydøstlige udkant af Horsens. Højvangskolen består af en hovedskole med 3 spor fra 0.-9. årgang med ca. 675 elever og en specialenhed, Centerklasserne med ca. 75 elever. Centerklasserne på Højvangskolen har elever fra hele Horsens Kommune. Højvangskolen er – som overskriften fortæller – en skole, der både har et højt fagligt niveau og et højt ambitionsniveau, men samtidigt er der plads til alle. Vi arbejder løbende på at fastholde og udbygge vores høje niveau. Vi vil bare konstant blive endnu bedre og sætte os højere mål.

Vi forsøger også at holde denne side opdateret, men er du på udkig efter helt aktuelle begivenheder på skolen, kan du også følge os på Facebook.

Skoleinspektør
Jens Bay

Aktuelt på skolen

Bering 2018 - Horsens Bedste Idé

Den 6. februar var eleverne fra Raketten på 4. årgang en tur på VIA for at repræsentere Højvangskolen ved “Bering 2018 - Horsens’ Bedste Idé”. Eleverne deltog i en workshop omkring præsentationsteknikker. De hørte ligeledes et foredrag ved Alexander Gram Jensen, som har vundet EM i entreprenørskab. Sidst, men ikke mindst deltog eleverne i en udstilling, hvor de konkurrerede med elever fra andre skoler i kommunen om at have fundet på "Horsens bedste ide". Med sig havde eleverne deres bud på, hvordan man kan gøre skolens udearealer endnu mere inspirerende. Holdet sluttede dagen af med en evaluering af forløbet.

• 19-02-2018
    18:30-21:00
    Skolebestyrelsesmøde ·
  • 20-02-2018