Velkommen til Højvangskolen

Høj faglighed, Høje ambitioner, Højt til loftet

Du er nu på Højvangskolens hjemmeside. Vi håber, du har tid og lyst til at tage en rundtur på vores skoleport – uanset, om du er forældre, elev, mulig ansøger eller bare nysgerrig på vores skole og skolehverdag.

Højvangskolen er en velfungerende og attraktiv folkeskole beliggende i den sydøstlige udkant af Horsens. Højvangskolen består af en hovedskole med 3 spor fra 0.-9. årgang med ca. 675 elever og en specialenhed, Centerklasserne med ca. 75 elever. Centerklasserne på Højvangskolen har elever fra hele Horsens Kommune. Højvangskolen er – som overskriften fortæller – en skole, der både har et højt fagligt niveau og et højt ambitionsniveau, men samtidigt er der plads til alle. Vi arbejder løbende på at fastholde og udbygge vores høje niveau. Vi vil bare konstant blive endnu bedre og sætte os højere mål.

Vi forsøger også at holde denne side opdateret, men er du på udkig efter helt aktuelle begivenheder på skolen, kan du også følge os på Facebook.

Skoleinspektør
Jens Bay

Aktuelt på skolen

Endnu en spændende fagdag - denne gang med bla. programmering af microbits og bevægelseslege på 4. årgang samt fremstilling af regnekæder på 1. årgang.

Jens Baj Madsen den 17-09-2018
    Skole/hjem samtaler

Kære forældre
    Onsdag den 3. oktober i tidsrummet 15.30-17.30 starter vi igen op på vores skole/hjem samtaler på Højvangskolen. Som tidligere år afvikles skole/hjem samtalerne hver 3./4. onsdag fra start oktober til skoleårets afslutning, og igen har I forældre selv mulighed for at afgøre, hvornår og med hvem samtalerne skal afholdes. I kan således få en samtale med præcis den faglærer, som I ønsker at tale med. I kan allerede nu booke for hele året.
    Husk venligst:
     - at booke samtalerne senest fredagen før samtalerne, så lærere og evt. pædagoger kan forberede samtalerne. (Vi lukker for booking denne gang efter fredag den 28. september)
     - at angive, hvis der er et særligt emne, I vil have drøftet.
     - at planlægge, så I kan komme til tiden. Der er tryk på logistikken, når vi holder samtaleonsdage.

Samtalerne ligger i år på følgende datoer:
    3/10, 31/10, 21/11, 19/12, 16/1, 6/2, 27/2, 20/3, 24/4, 15/5, 12/6

Vi glæder os til at se jer på skolen.

Jens Bay
    Nina Odby Hüttel den 03-09-2018
    Jubilæumsbrev Special
    Lena Frost den 27-08-2018