Skolernes sangdag 2015

Højvangskolen deltog i skolernes sangdag 2015

Nyhed billede
Igen i år deltog Højvangskolens elever i skolernes sangdag. Kl.10 samledes alle elever i biblioteket, og sang sammen med over 500 andre skoler i landet.
 • ikon
  Jens Bay den 27-03-2015
  God påskeferie

  Højvangskolens elever, forældre og medarbejdere ønskes en rigtig god påskeferie. Vi er klar med undervisning igen tirsdag den 7. april kl. 8.00.
  Nyhedsbrevet for april måned udsendes onsdag den 8. april.

  Venlig hilsen
  Jens Bay
  Skoleinspektør
 • ikon
  Mette Dupont den 25-03-2015
  Kære elever, forældre og personale!

  I forbindelse med 7. årgangs krimiudstilling på biblioteket er der forsvundet et Canon Eos Rebel XS-spejlreflekskamera. Det kamera vil vi MEGET gerne have tilbage - og meget gerne inden påskeferien.
  Det kan være, at låneren bliver skuffet, da kameraet ikke er et digitalkamera, men et godt gammeldags kamera til filmrulle.

  Kameraet bedes afleveret på et af skrivebordene på biblioteket inden fredag!!

  Med venlig hilsen 7.c og MD 
 • ikon
  Henrik Kallestrup den 18-06-2014
  Orientering om skolereformen

  Hermed informationsfolderen samt oplægget fra orienteringsaftenen vedrørende skolereformen den 19. juni på Højvangskolen.

  Undervisningsministeriet og KL udgiver i øjeblikket inspirationsmaterialer til forældre og elever om den nye folkeskole. Materialerne er at finde på http://www.uvm.dk/Den-nye-folkeskole og www.kl.dk/skolekommunikation 

  Her finder I bl.a. UVM’s miniguide til reformen (direkte link: http://www.uvm.dk/~/media/UVM/Filer/Folkeskolereformhjemmeside/140611%20miniguide%20reform.ashx). 

  Horsens Kommune Kommunikationsafdeling har i samarbejde med Tværgående Enhed for Læring udarbejdet et temanummer om folkeskolereformen i Horsens. Temanummeret indeholder en række artikler om, hvorledes reformen gribes an i Horsens.

  Klik på nedenstående link

   
 • 07-04-2015
  16:10-16:55
  Samtaler 8.a, forår 2015 · 8A
  1