Skolevalg 2015

... Valget er i gang

Nyhed billede
Højvangskolens ældste elever har i dag deltaget i skolevalg 2015. Elevrådet har arrangeret valget, med rigtige valgkort, stemmelokale, undervisningsforløb i januar osv.

Se med i aften på DR Ultra fra kl.18-20 hvor resultatet offentliggøres.
    Lena Frost den 30-01-2015
    Invitation til skolefesten 0.-6. årg.
    Jens Bay den 28-01-2015
    Ny afdelingsleder - offentliggørelse

Et enigt og meget tilfreds ansættelsesudvalg har indstillet Gitte Lervad Lundø til ansættelse i stilingen som skolens nye afdelingsleder for 0.-5. klassetrin. Stort tillykke til Gitte med jobbet - og til os med ansættelsen af en særdeles kompetent afdelingsleder.
    Gitte går fra en lærerstilling på Højvangskolen til afdelingslederjobbet på samme skole og tiltræder i jobbet mandag den 2. februar. I uge 6 er Gitte i sine 2. klasser for at lave overlevering til sin afløser.
    Gitte afløser Johanna Kristensen, der skifter til en lederstilling i Skanderborg Kommune. Stort tak til Johanna for en fornem indsats - held og lykke i det nye job.

Jens Bay
    Skoleinspektør

Jens Bay den 16-01-2015
    Skolebestyrelsesmødet den 14. januar 2015

Skolebestyrelsen afviklede ordinært møde onsdag den 21. januar
    Referater fra skolebestyrelsens møder kan læses på skoleporten, under afsnittet "skolebestyrelsen", ca. en uge efter de afholdte møder.

Flg. aktuelle emner blev bl.a. drøftet:
    - Elevrådet har fået opfyldt et par af sine ønsker. Der er således bestilt nye mål til afdeling DE, og der er sat nye opslagstavler op i A og DE. Her kan elevrådet orientere de øvrige elever om elevrådets arbejde.
     - Der går en del tid for elevrådet med at få medlemmerne i elevrådet til at møde op til tiden til møderne. Denne problematik går skolens ledelse nu ind i.

- Skolebestyrelsen har udarbejdet et årshjul, der fastlægger en række temaer for bestyrelsesarbejdet i 2015. På de næstkommende møder skal bestyrelsen blandt andet drøfte:
    1) Principper for klassedannelse, klassedeling - og sammenlægning
    2) Skolereform - hvordan kommer vi videre næste år