God sommerferie

Elever, forældre og medarbejdere på Højvangskolen ønskes hermed en rigtig god sommerferie. Vi håber, I vil få masser af god tid sammen i familierne og glæder os til at se jer igen på 1. skoledag efter ferien: Onsdag den 10. august.

Aktuelt på skolen

Topresultat af 9. årgang ved afgangsprøverne

Et samlet gennemsnit på hele 8,1 vidner om en superpræstation af vores 9. årgang ved de netop overståede afgangsprøver og er et resultat af meget målrettede, flittige og velforberedte elever. Tillykke med det fornemme resultat, der blandt rummer flere store fag med gennemsnit på over 9 og held og lykke fremover. Tak til lærerteamet for deres flotte indsats og tak til forældrene for opbakningen.
Resultatet og skoleafslutningen blev markeret ved vores festlige translokation onsdag aften.

Jens Baj Madsen den 22-06-2016
    God sommerferie

Lena Frost den 15-06-2016
    Info omkring sidste skoledag den 24/6 og første skoledag den 10/8.

Velkommen til Højvangskolen

Høj faglighed, Høje ambitioner, Høje forventninger, Højt til loftet

Højvangskolen er en velfungerende og attraktiv folkeskole beliggende i den sydøstlige udkant af Horsens. Højvangskolen består af en hovedskole med 3 spor fra 0.-9. årgang og en specialenhed, Centerklasserne. Centerklasserne på Højvangskolen har elever fra hele Horsens Kommune.

Højvangskolen har 760 elever, hvoraf de 75 går i centerklasser. Der er i alt 100 medarbejdere.

Høj faglighed
Højvangskolen har et højt fagligt niveau og leverer sædvanligvis nogle af kommunens allerbedste afgangsprøveresultater. Skolen arbejder målrettet med udvikling af læringsmiljøer, der bygger på at skabe endnu bedre resultater ved hjælp af målstyret og synlig læring, hvor det er den enkelte elev, der danner udgangspunkt for læreprocessernes tilrettelæggelse. Vi er gode og vil blive endnu bedre.

Høje ambitioner
Højvangskolen ligger flot på både elevernes læringsresultater og trivsel, men vi vil blive endnu bedre. Derfor arbejder vi løbende på at forbedre både rammerne for optimal læring, mestring og trivsel. Gennem målrettet indsats søger vi konstant at forbedre elevernes udbytte.

Høje forventninger
Vi har høje forventninger til os selv, til vore elever og vores forældre. Vi forventer selv at kunne levere højt kvalificeret undervisning, vi forventer, at vores elever har ambitioner om altid at blive dygtigere, og vi forventer af vore forældre, at de støtter deres barns læring, drive og ambitioner om at blive dygtigere.

Højt til loftet
Er vi så en eliteskole kun for de dygtigste? Nej, Højvangskolen er en folkeskole, der har som mål, at alle bliver dygtigere. Høj faglighed, høje ambitioner og høje forventninger går mod, at både de dygtigste og de, der er mest udfordrede, får mulighed for at forbedre sig. Vi har plads til alle, men man skal have viljen til at blive bedre.

Skoleinspektør

Centerklasserne