Velkommen til Højvangskolen

Høj faglighed, Høje ambitioner, Højt til loftet

Du er nu på Højvangskolens hjemmeside. Vi håber, du har tid og lyst til at tage en rundtur på vores skoleport – uanset, om du er forældre, elev, mulig ansøger eller bare nysgerrig på vores skole og skolehverdag.

Højvangskolen er en velfungerende og attraktiv folkeskole beliggende i den sydøstlige udkant af Horsens. Højvangskolen består af en hovedskole med 3 spor fra 0.-9. årgang med ca. 675 elever og en specialenhed, Centerklasserne med ca. 75 elever. Centerklasserne på Højvangskolen har elever fra hele Horsens Kommune.

Højvangskolen er – som overskriften fortæller – en skole, der både har et højt fagligt niveau og et højt ambitionsniveau, men samtidigt er der plads til alle. Vi arbejder løbende på at fastholde og udbygge vores høje niveau. Vi vil bare konstant blive endnu bedre og sætte os højere mål.

Vi forsøger også at holde denne side opdateret, men er du på udkig efter helt aktuelle begivenheder på skolen, kan du også følge os på Facebook.

Skoleinspektør
Jens Bay

Ledig stilling

Højvangskolens Centerklasser søger en lærer pr. 01.08.2017.

Ansøgningsfrist 31.05.2017.

Klik på billedet herunder for at se hele annoncen.

Ledig stilling

Højvangskolens Centerklasser søger en pædagog pr. 01.08.2017.

Ansøgningsfrist 16.06.2017.

Klik på billedet herunder for at se hele annoncen.

Aktuelt på skolen

Fodboldkampen mellem 9. årgang og lærerne

Det blev til en knusende 3-1 sejr til lærerne i den traditionsrige afslutningskamp mod eleverne fra 9. klasse tirsdag på Højvangskolen. Trods afbud fra flere profiler, der blev erstattet af reservespillere (vikarer), dominerede lærerne kampen efter en jævnbyrdig start. Vi siger tillykke til de voksne og ønsker eleverne en rigtig god sidste skoledag onsdag.

Sidste skoledag for 9. årgang

På en strålende solskinsdag den 24. maj afholdte 9. årgang deres sidste skoledag, før deres mundtlige afgangsprøver starter.

Der blev kastet karameller i rigelig vis i alle klasser efterfulgt af underholdning i hallen med ballondans, flaskespind og en flot video lavet af 9. årgang.

Aktiviteterne forløb roligt med tid til masser af sjov, så dagen også i år blev mindeværdig for alle årgange.

Jens Baj Madsen den 23-05-2017
    Kæmpesejr til medarbejderne mod 9. klasse