Halgulvet renoveres

Nyhed billede
Arbejdet omkring udskiftningen af gulvet i Højvangshallen er i dag påbegyndt. Projektet forventes færdiggjort ultimo august 2015.
    Jens Bay den 03-07-2015
    "Lektiecaféer" obligatoriske i det nye skoleår

Så ligger der fast: Fra og med august 2015 bliver de såkaldte lektiecaféer/Faglig fordybelse obligatoriske for alle elever - dvs. at alle deltager. Vi har på Højvangskolen valgt at omdøbe lektiecafés navn og indhold til studiecafé med faglig fordybelse og lektiearbejde. Det kan I læse mere om i nyhedsbrevet op til skolestart.

Jens Bay den 01-07-2015
    Konstitueret ledelse i Centerklassserne og SFO - og afløsere

Som nævnt i juli måneds nyhedsbrev har begge Centerklassernes ledere fået nyt job. Vi ønsker Jepper Fly og Kaj Frandsen held og lykke i deres fremtidige jobs.

Efter sommerferien slår vi stillingen som afdelingsleder for Centerklasserne op.

I perioden frem til ansættelsen af ny leder  - forventeligt 1. november træder følgende til i konstituerede stillinger:
    Mette Harder, lærer i CNT, bliver konstítueret som afdelingsleder for undervisningsdelen.
    Mette Fenn Vester, pædagog i CNT, bliver konstitueret leder for pædagogerne i Centrerklasserne og for SFO på Hovedskolen.

Begge er i konstitueringsperioden ledere på fuld tid.

Mette erstattes i I-huset af Søren Hansen, mens Mette Fenn, erstattes af Alen. Begge er kendte i I-huset.

God sommer

Jens Bay den 26-06-2015
    God sommerferie til alle

Jeg ønsker hermed forældre og elever på Højvangskolen en rigtig god sommerferie og håber på masser af godt vejr, familiehygge og afslapning - så alle er klar til skolestart igen mandag den 10. august.

Læs mere i sommerferienyhedsbrevet herunder.
    Skoleinspektør