Velkommen til Højvangskolen

Høj faglighed, Høje ambitioner, Højt til loftet

Du er nu på Højvangskolens hjemmeside. Vi håber, du har tid og lyst til at tage en rundtur på vores skoleport – uanset, om du er forældre, elev, mulig ansøger eller bare nysgerrig på vores skole og skolehverdag.

Højvangskolen er en velfungerende og attraktiv folkeskole beliggende i den sydøstlige udkant af Horsens. Højvangskolen består af en hovedskole med 3 spor fra 0.-9. årgang med ca. 675 elever og en specialenhed, Centerklasserne med ca. 75 elever. Centerklasserne på Højvangskolen har elever fra hele Horsens Kommune.

Højvangskolen er – som overskriften fortæller – en skole, der både har et højt fagligt niveau og et højt ambitionsniveau, men samtidigt er der plads til alle. Vi arbejder løbende på at fastholde og udbygge vores høje niveau. Vi vil bare konstant blive endnu bedre og sætte os højere mål.

Vi forsøger også at holde denne side opdateret, men er du på udkig efter helt aktuelle begivenheder på skolen, kan du også følge os på Facebook.

Skoleinspektør
Jens Bay

Aktuelt på skolen

Dimission på Højvangskolen

Så fik vi taget festligt afsked med vores 9. klasser ved dette års translokation den 21. juni. Taler, prøvebeviser, festligt lærerindslag, godt humør og afskedstårer prægede aftenen.

Jens Baj Madsen den 23-06-2017
    God sommerferie til alle

Elever og forældre på Højvangskolen ønskes hermed en rigtig god - og lang - sommer og sommerferie.
    Vi fortsætter lige en uge endnu på skolen, inden de fleste medarbejdere også går på en velfortjent sommerferie.
    Tak for et rigtigt godt skoleår og for samarbejdet. Vi ses mandag den 14. august til starten af et nyt og spændende skoleår.

Jens Bay
    Nina Odby Hüttel den 01-06-2017