Velkommen til Højvangskolen

Høj faglighed, Høje ambitioner, Højt til loftet

Du er nu på Højvangskolens hjemmeside. Vi håber, du har tid og lyst til at tage en rundtur på vores skoleport – uanset, om du er forældre, elev, mulig ansøger eller bare nysgerrig på vores skole og skolehverdag.

Højvangskolen er en velfungerende og attraktiv folkeskole beliggende i den sydøstlige udkant af Horsens. Højvangskolen består af en hovedskole med 3 spor fra 0.-9. årgang med ca. 675 elever og en specialenhed, Centerklasserne med ca. 75 elever. Centerklasserne på Højvangskolen har elever fra hele Horsens Kommune. Højvangskolen er – som overskriften fortæller – en skole, der både har et højt fagligt niveau og et højt ambitionsniveau, men samtidigt er der plads til alle. Vi arbejder løbende på at fastholde og udbygge vores høje niveau. Vi vil bare konstant blive endnu bedre og sætte os højere mål.

Vi forsøger også at holde denne side opdateret, men er du på udkig efter helt aktuelle begivenheder på skolen, kan du også følge os på Facebook.

Skoleinspektør
Jens Bay

Aktuelt på skolen

Vennedag og motionsdag på Højvangskolen

Sidste dag før efterårsferien brugte vi traditionen tro på to vigtige skolebegivenheder: Vennedag og Motionsdag.

Første del af dagen var vennedag, hvor eleverne havde mulighed for at lave aktiviteter med deres store-/lilleven.

Anden del af dagen var Motionsdagen som startede med et brag af en opvarmning på sportspladsen. Se billederne herunder.

Efter opvarmningen havde 0. årgang ”Børnehaveklasseløb” på sportspladsen.

1.-5. årgang havde motionsløb i Boller Overskov.

6.-8. årgang cyklede til Purhøj, løb to runder og cyklede tilbage.

Vi ønsker alle en rigtig god efterårsferie og er klar igen mandag den 23. oktober.

Jens Baj Madsen den 13-10-2017
    God efterårsferie

Elever, forældre og medarbejdere på Højvangskolen ønskes en god efterårsferie. Vi ses igen mandag den 23. oktober.

Jens Bay
    Nina Odby Hüttel den 02-10-2017
    Højvangskolens nyhedsbrev
  • 23-10-2017