Velkommen til Højvangskolen

Høj faglighed, Høje ambitioner, Højt til loftet

Du er nu på Højvangskolens hjemmeside. Vi håber, du har tid og lyst til at tage en rundtur på vores skoleport – uanset, om du er forældre, elev, mulig ansøger eller bare nysgerrig på vores skole og skolehverdag.

Højvangskolen er en velfungerende og attraktiv folkeskole beliggende i den sydøstlige udkant af Horsens. Højvangskolen består af en hovedskole med 3 spor fra 0.-9. årgang med ca. 675 elever og en specialenhed, Centerklasserne med ca. 75 elever. Centerklasserne på Højvangskolen har elever fra hele Horsens Kommune.

Højvangskolen er – som overskriften fortæller – en skole, der både har et højt fagligt niveau og et højt ambitionsniveau, men samtidigt er der plads til alle. Vi arbejder løbende på at fastholde og udbygge vores høje niveau. Vi vil bare konstant blive endnu bedre og sætte os højere mål.

Vi forsøger også at holde denne side opdateret, men er du på udkig efter helt aktuelle begivenheder på skolen, kan du også følge os på Facebook.

 

Venlig hilsen

Skoleinspektør
Jens Bay

Aktuelt på skolen

Vennedag på Højvangskolen

På Højvangskolen blev der den 14.10.2016 afholdt vennedag.

Vi arbejdede ud fra Venskabsprogrammet Bedre Venner, som er skabt i samarbejde mellem Red Barnet og Mary Fonden. Hos os består venneklasser af to klasser med 5 års mellemrum (eks. 3.a og 8.a). Sidste år opbyggede vi konceptet ud fra en tanke om at eleverne får relationer på tværs af afdelingerne og udvikler ansvarsfølelse for hinanden ud fra nøgleordene tolerance, respekt, mod og omsorg. I år arbejder vi på at skabe et større fagligt samarbejde mellem venneklasserne. Det er tanken, at klasserne har mulighed for at bruge hinanden kontinuerligt hen over skoleåret. 

Kl. 11.30 blev vennedagen afløst af Skolernes Motionsdag.

Se billederne fra vennedagen herunder.

Motionsdag på Højvangskolen fredag den 14. oktober 

Traditionen tro markeres indgangen til efterårsferien med: Skolernes Motionsløb.

Der var som tidligere år opvarmning på sportspladsen. Herefter sendte vi 6. - 9. årgang af sted på cykel til Purhøj, hvor der omkring toppen af Purhøj blev løbet en bjergrute 2 gange, inden turen igen gik tilbage til skolen.

1.- 5. årgang løb i år i Boller Overskov, der ligger mellem “Marken” og Nordrevej. Her skulle man løbe så mange omgange, som man kunne.

 • ikon
  Jens Baj Madsen den 13-10-2016
  God efterårsferie

  Elever, forældre og medarbejdere på Højvangskolen ønskes hermed en rigtig god efterårsferie. Jeg håber, I får tid sammen i familierne og nyder ugen.
  Vi er klar til at tage imod alle igen mandag den 24. oktober.

  Med venlig hilsen
  Jens Bay
  Skoleinspektør
 • ikon
  Nina Odby Hüttel den 30-09-2016
  Hermed Oktoberudgaven af Højvangskolens nyhedsbrev.
 • 26-10-2016
  Teater for 6. og 7. årg. · 6A · 6B · 6C · 7A · 7B · 7C
  1
 • 26-10-2016
  08:00-16:00
  Die World på tur til Schleswig · 7A · 7B · 7C
  1
 • 26-10-2016
  15:30-17:30
  Forældresamtaler i Formningslokalet · 0C
  1
 • 26-10-2016
  15:30-17:30
  Mette Kær (MK) · 4C
  1

SFO